Home / World War lll / The ELITE blew it, REVEALED their plans to start WORLD WAR 3
The ELITE blew it, REVEALED their plans to start WORLD WAR 3

The ELITE blew it, REVEALED their plans to start WORLD WAR 3

http://youtu.be/ZnY_yXVrWiU

Uploaded by Heiscoming11 on Nov 26, 2011

Geüpload door Treasuremoment op 17 nov 2011

De Elite ONTHULDE hun plannen om WOIII te starten

Deze man, generaal Wesley Clark, onthulde in 2007 dat de Verenigde Staten plannen hadden om zeven landen in vijf jaar tijd te veroveren, waaronder Iran. Ze zouden beginnen met Irak, Sirië, Libanon, Libië, Somalië, Soedan, en tenslotte…. Iran.
Vandaag, 14 november 2011 was hij op CNN om te verklappen hoe ook IRAN moet worden aangevallen. CNN bedierf het door het tonen van deze video, omdat het nu open is wat ze aan het doen zijn.

Al die landen zijn ook heel toevallig geen lid van het door het kartel der internationale bankiers gerunde BIS (Bank of International Settlement) en bezitten tevens behoorlijk wat olie. De waarheid over het Midden-Oosten is, dat de VS daar is voor de olie!

Nu gaan we het vijfde jaar — 2012 — in, waarin IRAN zal worden veroverd.

Iran is een gevaarlijke bedreiging, waar iets aan moet worden gedaan. Iran zou meer controle over het Midden-Oosten willen hebben, en wanneer het nucleaire wapens bezit, zou het tevens een bedreiging voor de VS kunnen zijn.

Het is tijd om wakker te worden mensen. Ze zijn WOIII over ons aan het voorbereiden!
Een oorlog met Iran zal een wereldwijde oorlog triggeren. Het zal ons allen schaden; dit is ernstig. Dit is niet langer een samenzweringstheorie, de WAARHEID is recht voor je ogen!

Dezelfde dingen waarvan ze Irak beschuldigden — nucleaire wapens – op dezelfde manier doen ze dit nu met Iran. Alleen dit maal zal het de hele wereld raken.
Clark geeft toe dat de VS geen oorlog gaat voeren om IRAN te bezetten, maar hele landen zal innemen. Wanneer de mensen niet kunnen zien wie de WERKELIJKE TERRORISTEN zijn, dan vergeet het maar, dan zijn we verloren. Van bijna alles wat zij — de elite — zeggen, is het tegenovergestelde juist de waarheid. ZIJ zijn de slechteriken, niemand anders!

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl

AmeriKa is Responsible for World War 3
http://youtu.be/XjnvMyvUWAI

Uploaded by cgreene34 on Jan 25, 2012

Join The Wave! http://www.GreeneWave.com

Advertise! http://www.greenewave.com/contact/advertise-with-greenewave/

If you’re paying attention, it is abundantly clear that it is the United States that has provoked World War III with its decade long wars in the Middle East that have left millions of innocent civilians dead.

To Donate:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=FZUG…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top